Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
BYŁEM ... ZOBACZYŁEM ...
---
... NIC to ... !
---
CZAS wracać Na Północ ...
... a tak się nie chce ...
---
Jeszcze raz Pozdrawiam
... Akershus ...

felcią zimą w te i na zad Do Bodo.. komfortowe warunki zapewne..... ile razy się łamałeś za naczepą co by 5 kr zaoszczędzić?

Co nawet na czarno zatrudnić cie nie chcą? Już snułeś marzenia o 154kr/t netto...zejdź z ceny do 20kr/t może ktoś cie weźmie do pracy.....jako bajkopisarz-filozof...

No i widzę że z geografii to jesteś AS.....

od kiedy to Sandefjord leży w Akershus???
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:...felcią zimą w te i na zad Do Bodo.. komfortowe warunki zapewne..... ile razy się łamałeś za naczepą co by 5 kr zaoszczędzić?
... Co nawet na czarno zatrudnić cie nie chcą? Już snułeś marzenia o 154kr/t netto...zejdź z ceny do 20kr/t może ktoś cie weźmie do pracy.....jako bajkopisarz-filozof...
No i widzę że z geografii to jesteś AS.....
od kiedy to Sandefjord leży w Akershus???

Nie bardzo chce Mi się , odpowiadać na twoje bzdury ...
Niemniej , nie wypada ...
---
ty pewnie masz ... ROZDWOJENIE JAŹNI ... , ORAZ POCZĄTKI ZANIKU PAMIĘCI ... !? .
---
Może od końca tychże ... , a gdzie Ja napisałem iż pozdrawiam Sandefjord ... !!! i to na dodatek w Akershus ...!!! ??? .
NO GDZIE ... !? .
---
Nie znam nikogo z tej Miejscowości ... !!!
---
Natomiast , Mam DUŻO znajomych , tak wirtualnych jak i rzeczywistych w Akershus ... dlatego zapodałem , takie a nie Inne Pozdrowienia .
---
---
Wszem i wobec wiadomo iż ... NIE MAM JUŻ FELCI ... tylko ty , masz jakieś zaniki pamięci ... !
---
Dlatego przypominam ... Teraz Mam Małego Golfa Ww.
---
W Sandefjord , nie szukałem żadnej pracy na na czarno !
Byłem jedynie na rozmowie kwalifikacyjnej , a przy okazji testowałem sobie Golfika , oraz zrobiłem również sobie , Wycieczkę Antystresową ... !.
---
---
---
---
Niemniej , DOJECHAŁEM do domu ... CAŁY I LEKKO ZDROWY ... .
Autko spisało się znakomicie , pomimo iż opony , są bez kolców ... !!! .
Tylko żre trochę , za dużo oleju , jak na Moje rozeznanie ... a może to Norma ? .
// 1000-km/0,5 litra ... //
---
Nic to idę dalej się kurować do łóżka ... z cholernego kataru ...!
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
[quote][size=1]Joseph napisał:.
Tylko żre trochę , za dużo oleju , jak na Moje rozeznanie ... a może to Norma ? .
// 1000-km/0,5 litra ... //
---
Nic to idę dalej się kurować do łóżka ... z cholernego kataru ...![/color]

Tak norma...... w Ww w sumie 5l na 10tyś km czyli wymieniać nie potrzeba (dlaczego nikt nie wpadł na to jeszcze poza twoim Ww??) tylko filtr sobie wymienisz i po kłopocie.......
Zgłoś wpis
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
Gabriel ... jakoś złagodniałeś... nie wysyłasz wszystkich do domu bo coś nie tak, tylko tłumaczysz się gdzie i jakim samochodem byłeś...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
hooba007 napisał:
Gabriel ... jakoś złagodniałeś... nie wysyłasz wszystkich do domu bo coś nie tak, tylko tłumaczysz się gdzie i jakim samochodem byłeś...
Wcale nie złagodniałem , ot po prostu , pewnych tępych typów na Tym Forum , staram się traktować z POBŁAŻANIEM ...

Ponieważ , nad już chorym ... nie powinno się więcej znęcać , wystarczy iż natura , nie dała rozumku .
---
Inna sprawa to taka , że i Mnie już się też trochę i przejadło , cały czas wysyłać do Domu Rodzicielskiego /POLSKA/ ... tępotę ...
---
A niech tam , są Tutaj i się męczą , jak sami już padną , to i tak wrócą .
---
PO ZA TYM , TO MÓJ TEMMAT ... !!!
I jako Gospodarzowi , nie wypada Mi , przeganiać co niektórych z tego Zakątka Forumowego ... .
O ile zachowują się , względnie ... KOŁTUNNIE i Kulturnie ...
---
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
WRACAM DO SANDEFJORD ...!!! .
---
BĘDĘ TAM NA PEWNO W TEN PIĄTEK ...
---
I po 16 , będę wolny jak Ptica ...
---
Jest ktoś chętny z Tambylców , przyjąć Gabriela na filiżankę kawy !? .
---
Coby nie było iże stronię , ode Krajanów z nade Wisły ...
---
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
gabriel napisał:
WRACAM DO SANDEFJORD ...!!! .
---
BĘDĘ TAM NA PEWNO W TEN PIĄTEK ...
---
I po 16 , będę wolny jak Ptica ...
---
Jest ktoś chętny z Tambylców , przyjąć Gabriela na filiżankę kawy !? .
---
Coby nie było iże stronię , ode Krajanów z nade Wisły ...
---

przekimac przy okazji i dac papu...

a spierdalaj wiesniaku tam gdzie twoje miejsce > czyli do czarnej dupy!

Napisz gdzie, to w pt podjade, bo bede jechał na płd, wiec podjade z kawa, ale kurwa mrozoną

aaaaaaaaaaaaaaa i nie nazywaj nas woimi krajanami z nad wisły, bo jestes hanys jebany,wiec spróbuj na mojeniemcy.pl
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
marianekk napisał:
przekimac przy okazji i dac papu...
a spierdalaj wiesniaku tam gdzie twoje miejsce > czyli do czarnej dupy!
Napisz gdzie, to w pt podjade, bo bede jechał na płd, wiec podjade z kawa, ale kurwa mrozoną
aaaaaaaaaaaaaaa i nie nazywaj nas woimi krajanami z nad wisły, bo jestes hanys jebany,wiec spróbuj na mojeniemcy.pl

To , że ty akurat tak miewasz , nie oznacza wcale iż inni też tak mają ...!!! .
Ty faktycznie nie jesteś godzien , nosić miana Rodaka wszak , tyś ŚMIEĆ Z HASIOKA ... !!! .
---
Sasdefjord Pożegnane ... a szkoda ... !!! .
---
Teraz na Nocleg zawitałem to osady ... NYKIRKE ... i nocować będę , w Miłym Towarzystwie
... RODAKÓW ZNAD WISŁY ...
---
Tuż przy torach kolejowych ...i przejeździe drogowym ...
Niczym jak dróżnik ...
Pozdrawiam
Wszystkich z okolicy ... dalszej i bliższej ... ! .
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
ot na stare lata przyszło sie poniewierac po kosciołach i sypiac pod ołtarzem....

jak dbasz tak masz pijaku!

Moze i hasiok, ale nie przybłeda

Wracaj w pizdu do tych swoich zorzy i zabierz tego brzydkiego frajera ze sobą

w sandefjord weekend kosztuje tyle, ile płacisz za miesiąc na tych swoich landach

ps: robiłes zbrojenie przy budowanej "autostradzie" ?

Patrzyłem po gebach i jedna zwróciła moja uwage > taka podobna do niczego, taka brzydka i niegramotna, typowy ciul z hanysowa!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
marianekk napisał:ot na stare lata przyszło sie poniewierac po kosciołach i sypiac pod ołtarzem....
jak dbasz tak masz pijaku!

Całe ... Moje , DOROSŁE ŻYCIE w Polsce , spędziłem na pracy w BUDOWLANEJ Delegacji ... ! .
---
Bez mała TRZYDZIEŚCI LAT ... ! .
---
I jak tobie ŚMIECIU ... ! MNIE OCENIAĆ , No ... !!! KURWA ... JAK ? .
---
Nigdy tego nie przeżyjesz i nie zobaczysz , co Ja widziałem na BUDOWACH , na terenie Polski , a teraz Norge ... !!! .
---Kim ty jesteś , by MNIE oceniać ? ! .
---
Co ty sobą reprezentujesz jak nie siedzisz za kierownikiem ! .
---
Obrażasz ... Bżyddala ... !!!
Jednak , nie stać ciebie psychicznie , by wziąwszy w rękę , Kamień Zielony , wsiąść do Samolotu i polecieć w CIEMNO Gdziekolwiek , nie wiedząc czy na Końcu drogi , będzie Faktycznie Ktoś czekał ...
---
A ... BŻYGDAL ... właśnie ... zrobił to Fizycznie ... z jakim skutkiem to tylko Jego tajemnica .
---
A tobie jedynie , grzdyl jedynie skacze iż tego nie potrafisz dokonać ... !!! .
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok